hyfive logo

Bedrijfsborrel

Bedrijfsborrel of vrijdagmiddag borrel

De week zit erop en dan wordt er bij veel bedrijven samen met collega’s wat gedronken om de week af te sluiten, de bedrijfsborrel of vrijdagmiddagborrel wie kent hem niet. Even gezellig met collega’s het weekend inluiden en de week doornemen. Doordeweeks is iedereen druk en de vrijdagmiddag borrel is het moment om even relaxed met elkaar te praten, drinken en een hapje te doen. Zo leer je elkaar op een andere manier kennen en daarnaast is het goed voor de teambuilding. Naast de vrijdagmiddagborrel zijn er tal van andere redenen om even met elkaar iets te drinken, een grote opdracht, een nieuwe klant, de introductie van een nieuw product of dienst. Kortom genoeg redenen om een bedrijfsborrel of vrijdagmiddag borrel te vieren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

google logo

4.7 / 5.0

Gebaseerd op 5 reviews

Een bedrijfsborrel vieren op een andere manier?

De meeste bedrijven hebben een bedrijfskantine en dat is dan ook de meest voor de hand liggende plek om daar de bedrijfsborrel of vrijdagmiddagborrel te houden. Maar als je voor de gelegenheid iets anders wil, kies dan voor onze prachtige mobiele bar waar werkelijk alles in aanwezig is, een biertap, koelingen, muziekinstallatie. De bar kan geleverd worden met of zonder drank. Als we de bar leveren met drank is dat inclusief een bartender en eventueel met bediening. Kiest u voor de optie bar zonder drank? Dan wordt de bar op locatie gezet, er wordt een duidelijke uitleg gegeven, en na afloop van de bedrijfsborrel halen wij de bar weer op.

Onze klanten

Wat maakt een goede bedrijfsborrel of vrijdagmiddagborrel?

Onze sfeervolle en stijlvolle bar zorgt voor een uitnodigende sfeer. Mocht het nodig zijn zorgen wij ook voor voldoende statafels of voor een strechtent als de borrel buiten wordt gehouden. De tent zorgt gelijk voor een festivalfeer. Kortom alles wat nodig is om de borrel tot een succes te maken. Als wij de drank mogen verzorgen dan kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. Wij leveren rode,witte wijnen, rosé ( normaal en 0.0%) bier normaal en 0.0%), frisdranken en mineraalwater. Daarnaast zorgen wij voor een bartender en bediening. Natuurlijk mag een hapje niet ontbreken en kunnen wij zorgen voor een heerlijke borrelplank of andere culinaire hapjes. Vraag naar de mogelijkheden. Regelt u liever zelf de drank? Dat kan ook. Wij leveren de bar en u verzorgt uw eigen bedrijfs of vrijdagmiddag borrel.

Boek jouw bedrijfsborrel bij HyfiveFoodtrucks, Foodtrucks en Bar rental

Wij kunnen u zeker helpen om een geslaagde bedrijfsborrel of vrijdagmiddagborrel te organiseren. Vul onderstaand formulier in en vertel ons uw wensen. Als wij onderstaand formulier hebben ontvangen nemen wij contact met u op en kijk wij samen naar de mogelijkheden