hyfive logo

Foodtrucks met catering

Foodtrucks met catering

Wij hebben alles in huis om er gegarandeerd een fantastische feest van te maken. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, jubileum of personeelsfeest, wij zorgen ervoor dat het een unieke ervaring wordt voor jou en jouw gasten.

Streetfood, waan je op een festival.

Met het streetfood concept kun je op een ontspannen en informele manier gebruik maken van verschillende foodtrucks of foodkramen. We bieden een gevarieerd assortiment aan culinaire creaties, van pizza tot poké bowls, van antipasti tot asian delights, van friet en poffertjes tot een FEBO-snackwand; de mogelijkheden zijn eindeloos. Of je nu kiest voor één thema of juist meer afwisseling wilt, wij zorgen voor een sfeervol event vol smakelijke hoogstandjes.

Naast streetfood en dinners bieden we ook maatwerk. Denk aan live lunches, (vegetarische) barbecues of luxe bedrijfsborrels. Wij nemen ieder verzoek serieus. Of het nu gaat om een intiem event met een klein clubje mensen of juist een gigantische happening voor meer dan 2.000 man, bij ons krijgt ieder event de aandacht die het verdient. Bij ons is alles mogelijk. Bel of mail ons.