hyfive logo

Foodtruck Amsterdam

Foodtruck Amsterdam

Een foodtruck is een mooie en sfeervolle toevoeging aan jouw evenement in Amsterdam. Een foodtruck is de perfecte manier om de aandacht te trekken en de toon te zetten voor elk evenement, of het nu een privé feest, beurs, markt, festival, bruiloft of bedrijfsfeest is. Het maakt niet uit hoe groot of klein het evenement is, want onze foodtrucks hebben een grote productiecapaciteit en kunnen daarmee grote groepen bedienen. Dit maakt het mogelijk om onze foodtrucks voor vrijwel ieder evenement in te zetten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

google logo

4.7 / 5.0

Gebaseerd op 5 reviews

Waar ga je de foodtruck neerzetten?

Een foodtruck is voor verschillende gelegenheden in en rondom Amsterdam te huren. Denk hierbij aan een foodtruck voor een klein festival, een foodtruck op een bruiloft of als eyecatcher voor jouw bedrijfsevenement. De mogelijkheden met onze foodtrucks zijn eindeloos. De foodtrucks zijn op vrijwel iedere locatie inzetbaar. Daarnaast is het mogelijk om diverse extra opties bij te boeken. Hiermee proberen wij jou zo maximaal mogelijk te ontzorgen.

Onze klanten

Alles zelf regelen of toch catering inschakelen?

We verhuren onze foodtrucks zonder personeel of catering. Dit betekent dat je de catering zelf mag regelen of aan een cateraar kunt uitbesteden. Hierdoor zijn de mogelijkheden van de foodtrucks eindeloos. Denk aan een foodtruck met Hollandse snacks. Maar tegenwoordig is natuurlijk ook de Aziatische keuken populair. Er zijn in Amsterdam voldoende mogelijkheden wat betreft cateraars. Onze tip, bespreek je wensen van tevoren met de cateraar zodat je event een echt succes wordt.
Voordat je een foodtruck huurt, is het belangrijk om een aantal dingen te overwegen. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar de grootte en capaciteit van de foodtruck, om te bepalen of deze geschikt is voor het aantal gasten dat je verwacht. Je kunt ook kijken naar de specifieke keukenuitrusting en apparatuur die de foodtruck heeft, om te zien of deze geschikt is voor het type eten dat je wilt serveren.

Waarom een foodtruck huren zo speciaal is

Een foodtruck brengt verschillende voordelen met zich mee en is een heel speciale toevoeging aan een evenement. Zo kun je met een foodtruck op een unieke manier gerechten en drankjes zoals cocktails serveren, waardoor je voor een onvergetelijke ervaring bij jouw bezoekers zorgt. Een foodtruck is daarnaast ook een leuke fotolocatie. Laat jouw bezoekers samen met hun maaltijd of drankje een foto nemen voor de foodtruck. Hiermee zorg je gelijk voor een leuk aandenken aan de dag.

Onze foodtrucks zijn te huur voor verschillende periodes. Dit kan een dag zijn, een weekend, of zelfs langer, afhankelijk van de wensen en de beschikbaarheid van de foodtruck. Tijdens de huurperiode ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en serveren van het eten, dus zorg ervoor dat je genoeg mensen hebt om dit te verzorgen. Wil je de catering niet zelf verzorgen, dan is het uiteraard mogelijk om een cateraar in te schakelen.