hyfive logo

Foodtruck Antwerpen

Foodtruck in Antwerpen huren zonder personeel

Een foodtruck huren zonder personeel? Dat is mogelijk bij Hy Five Foodtrucks. Een foodtruck is natuurlijk voor verschillende doeleinden inzetbaar. Uiteraard op feesten en partijen waarbij eten of drinken wordt geserveerd. Met onze foodtrucks heb jij ook de vrijheid om de catering zelf te regelen of een cateraar naar keuze in te huren. Daarnaast zijn onze foodtrucks inzetbaar voor merkactivatie en promotieactiviteiten ook in Antwerpen. Maar kunnen onze foodtrucks bijvoorbeeld ook worden gebruikt als eyecatcher tijdens marketingcampagnes in Antwerpen of andere locaties in Vlaams Gewest. Daar kunnen de trucks ook goed gebruikt worden voor oa presentaties, workshops of trainingen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

google logo

4.7 / 5.0

Gebaseerd op 5 reviews

Waarom een foodtruck huren zonder personeel?

Het huren van een foodtruck zonder personeel wordt veelal gedaan door evenementenbureaus, grote cateraars en chef-koks die tijdens hun evenementen een festivalsfeer willen uitstralen. Zelfs als je al een cateraar hebt of er zelf één bent, is het hebben van de uitstraling die foodtruck heeft op het terrein gedurende het evenement als decorstuk een belangrijk element en het biedt ook voordelen. De foodtruck wordt op locatie gezet, alles wordt aangesloten. Je hebt daar zelf geen omkijken naar. Jij staat zelf in de foodtruck of je zet jouw eigen personeel in de foodtruck. Na afloop van het event of feest wordt de foodtruck weer opgehaald en hoef je de foodtruck ook niet schoon te maken. Dat wordt allemaal gedaan. LET OP!!! In de foodtruck mag niet gereden worden.

Onze klanten

Een lege foodtruck huren in Antwerpen

Als je uitstekende culinaire vaardigheden hebt en veel passie, maar je hebt geen foodtruck dan zou een foodtruck kunnen huren zonder personeel. Het is mogelijk om een lege foodtruck zonder personeel te huren. Je kunt in dit geval zelf kiezen welke foodtruck je wilt huren, waardoor je de foodtruck goed kunt matchen bij jouw stijl. De foodtruck wordt op locatie gezet, alles wordt aangesloten en na afloop van het event wordt de foodtruck weer opgehaald. De foodtrucks zijn vaak uitgerust met keukens waar alle apparatuur in aanwezig is, frituur, inbouwoven, bakplaat, inductiekookplaat en stromend water.

Verschillende modellen foodtrucks

Maar wat voor foodtruck ga je uiteindelijk huren? De meerderheid van de foodtrucks wordt het hele jaar door ingezet bij kleine festivals, bedrijfsfeesten en andere evenementen. Vaak is een foodtruck ingericht op de bereiding van een bepaalde keuken of stijl. Hierdoor is niet iedere foodtruck geschikt voor jouw evenement. Denk hierbij aan een foodtruck die patat serveert wanneer je reclame wilt maken voor een nieuw drankje. De foodtrucks van Hyfive Foodtrucks zijn helemaal naar eigen wens in te zetten. Het is zelfs mogelijk om de foodtrucks te voorzien van je eigen branding.

Voor welke foodtruck kies jij?

Als je op zoek gaat naar een geschikte foodtruck, kom je er al snel achter dat er veel verschillende modellen zijn waar je uit kunt kiezen. De foodtrucks van Hyfive Foodtrucks zijn allemaal van het model Citroen HY. Deze foodtrucks hebben een unieke en karaktervolle uitstraling en zijn dan ook erg geliefd. Onze foodtrucks zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren, zwart, grijs en zilver.
Je kunt iedere foodtruck ook nog verder versieren of personaliseren met vlaggetjes, leuke hangers, lampjes, noem maar op. Hierdoor maak je de foodtruck wat persoonlijker. Je kunt in overleg de foodtruck voorzien van promotiemateriaal.