hyfive logo

Foodtruck Den Haag

Foodtruck Den Haag

Foodtrucks zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld, evenementen, feestjes en trouwerijen. Een foodtruck huren in Den Haag of omgeving is zo geregeld. Het is wel van belang om van vooraf uit te zoeken wat je precies wilt gaan doen in de foodtruck en wat er aan apparatuur in de truck aanwezig moet zijn. Ga je trouwen en vind je het leuk om met vrienden en familie zelf voor het diner te zorgen zou je ervoor kunnen kiezen om meerdere foodtrucks te huren zonder personeel zodat je jouw eigen feestje kan organiseren. Met drie trucks kom je een heel eind, een bar/koffietruck, één of twee complete foodtrucks waar qua keukenapparatuur niets aan ontbreekt . Je maakt jouw feest of event dan compleet. Bij Hyfivefoodtrucks vind je verschillende foodtrucks. Vul hier je reserveringsformulier in. Kijk ook nog even onder opties, hier vind je diverse apparatuur, feestverlichting, statafels, biertaps en tenten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

google logo

4.7 / 5.0

Gebaseerd op 5 reviews

Nu nog een leuke locatie waar je de foodtrucks kan neerzetten voor je feest of event

Een foodtruck huren in Den Haag is dus zo gebeurd. Nu nog een leuke locatie in of om Den Haag waar jij jouw feest of event wilt vieren en de foodtrucks kunnen staan. Trouw je in de zomer is een buitenlocatie helemaal fantastisch. Een mooie boerderij, strandtent, kasteeltuin, het behoort tot de mogelijkheden. Trouw je van de zomer en huur je de foodtruck in Den Haag reserveer dan ruim van te voren. Zomers zijn er heel veel events en andere feesten waarbij foodtrucks worden ingezet, deze zijn al lang ervoor besproken. Denk aan een half jaar voor jouw event of feest anders bestaat de kans dat je geen foodtruck kunt vinden. In de winter zijn er prachtige binnen locatie’s waar je de foodtrucks mag plaatsen. Als je dat van plan ben moet je op een aantal zaken letten nl, Kan de foodtruck naar binnen? Hierbij is de hoogte en breedte van de foodtruck van belang. Heeft de locatie die jij wilt huren een roldeur en wat zijn de maten van de deur. Mag er binnen gefrituurd en gebakken worden binnen. Er zijn locatie’s waar dat niet mag.

Onze klanten

Alles zelf regelen of toch catering?

We verhuren onze foodtrucks zonder personeel. Mocht je toch liever dat wij de catering verzorgen zodat dat jij zorgeloos van je feestje kan genieten en je volledig wordt ontzorgd kan dat natuurlijk ook. Er zijn verschillende arrengemeten. Denk aan een arrangement met snacks of een echt culinair arrangement. Er zijn voldoende mogelijkheden wat betreft menu’s. Bespreek je wensen met ons en zorgen dat jouw feestje of event een echt succes wordt.
Voordat je bij ons een foodtruck huurt, is het belangrijk om een aantal dingen te overwegen. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar de grootte en capaciteit van de foodtruck, om te bepalen of deze geschikt is voor het aantal gasten dat je verwacht. Je kunt ook kijken naar de specifieke keukenuitrusting en apparatuur die de foodtruck heeft, om te zien of deze geschikt is voor het type eten dat je wilt serveren.

Waarom een foodtruck huren zo speciaal is

Een foodtruck brengt verschillende voordelen met zich mee en is een heel speciale toevoeging aan jouw bruiloft. Zo kun je met een foodtruck op een unieke manier gerechten en drankjes zoals cocktails serveren, waardoor je voor een onvergetelijke ervaring bij jouw bezoekers zorgt. Een foodtruck is daarnaast ook een leuke fotolocatie. Laat jouw bezoekers samen met hun maaltijd of drankje een foto nemen voor de foodtruck. Hiermee zorg je gelijk voor een leuk aandenken aan de dag. Onze foodtrucks zijn te huur voor verschillende periodes. Dit kan een dag zijn, een weekend, of zelfs langer, afhankelijk van de wensen en de beschikbaarheid van de foodtruck.