hyfive logo

Foodtruck huren bruiloft

Foodtrucks huren voor jouw bruiloft

Gaan jullie binnenkort trouwen of organiseer je binnenkort een bruiloft en wil je op een unieke manier drankjes en eten kunnen serveren? Je gasten zullen gegarandeerd verrast zijn als je de sfeer van een kleinschalig festival creëert, maar dan op jouw bruiloft. Een foodtruck is nog steeds een van de meest populaire trends op feestjes en events. En zeker als het gaat om het huren van foodtrucks voor een bruiloft. Veel paren kiezen voor een minder formele omgeving voor hun bruiloft. Foodtrucks passen hier perfect bij.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

google logo

4.7 / 5.0

Gebaseerd op 5 reviews

Foodtrucks voor bruiloft

Er zijn meerdere redenen waarom een foodtruck huren voor een trouwerij zo’n goede keuze. Zo is een foodtruck goed verplaatsbaar, waardoor deze zeer flexibel inzetbaar is. Foodtrucks zijn als het ware mobiele keukens, wat betekent dat ze op vrijwel iedere locatie inzetbaar zijn. Denk hierbij aan de huwelijksreceptie, de bruiloft zelf, op het strand, in het bos of ergens anders. Verder is een foodtruck ook een stukje mooi decor. Een foodtruck zorgt voor een sfeervolle achtergrond, die geweldig kan zijn voor het maken van prachtige foto’s voor in het trouwboek.

Onze klanten

Een of meer foodtrucks huren op jouw trouwlocatie

HY Five Foodtrucks werkt nauw samen met een aantal cateraars en weddingplanners om ervoor te zorgen dat jullie bruiloft een onvergetelijke dag wordt. Wij hebben ervaring in het organiseren van kleinschalige partijen van 50 tot 100 gasten. Maar wij zijn ook goed in het organiseren van grote partijen van 300 tot 500 gasten. Wil je een festival bruiloft en meerdere foodtrucks en bars op jouw bruiloft dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij hebben meerdere foodtrucks en een unieke mobiele bar. Wil je live cooking dat kan! Ook houden we rekening met speciale wensen.

Creëer een festival sfeer

De zomer is dé tijd van het jaar om je bruiloft te vieren. De aanwezigheid van een foodtruck(s) op je bruiloft geeft je receptie de sfeer van een zomers festival. Deze sfeer gaat goed gepaard met een bruiloft of huwelijksfeest, waardoor het eigenlijk altijd een goede keuze is. De gasten hoeven niet op een vaste plek aan een tafel te zitten. Iedereen loopt door elkaar heen waardoor je een ongedwongen sfeer krijgt en op deze manier spreek je ook veel meer gasten om dat er geen vaste tafelindeling is. Laat ons weten wat je wensen zijn. Vul het formulier in of bel ons.

Drankjes geserveerd uit een bartruck

Onze foodtrucks beperken zich niet de mogelijkheid om eten te serveren. Onze foodtrucks zijn ook ideaal voor het serveren van dranken, zoals een lekkere cocktail, een glaasje koele limonade of een toast met een goede fles champagne. Drankjes kunnen eigenlijk niet ontbreken op een bruiloft en het filmen van de toast geeft je ceremonie net dat beetje extra. Je kunt je eigen limonadekraam voor de kinderen opzetten of je kunt bijvoorbeeld bartenders inhuren voor jullie bruiloft die de meest fantastische cocktails maken op jullie bruiloft. Kijk op de site en reserveer hier je foodtrucks en bars voor jouw bruiloft.