hyfive logo

Foodtruck Den Bosch

Foodtruck huren Den Bosch

Foodtrucks zijn tegenwoordig onmisbaar bij evenementen, feesten en bruiloften. Het huren van een foodtruck in Den Bosch of omgeving is eenvoudig te regelen. Het is echter essentieel om vooraf te bepalen wat je precies wilt aanbieden in de foodtruck en welke apparatuur aanwezig moet zijn. Als je bijvoorbeeld gaat trouwen en graag zelf het diner met vrienden en familie wilt verzorgen, kun je overwegen om meerdere foodtrucks te huren zonder personeel. Met drie trucks, waaronder een bar/koffietruck en één of twee complete foodtrucks met alle benodigde keukenapparatuur, maak je jouw feest of evenement compleet. Bij Hyfivefoodtrucks vind je diverse foodtrucks. Vul hier je reserveringsformulier in en bekijk onder opties de beschikbare apparatuur, feestverlichting, statafels, biertaps en tenten voor een geslaagd evenement in Den Bosch.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

google logo

4.7 / 5.0

Gebaseerd op 5 reviews

Nu nog een leuke locatie waar je de foodtrucks kan neerzetten voor je feest of event

Het huren van een foodtruck in Den Bosch is eenvoudig geregeld. Nu rest alleen nog het vinden van een geschikte locatie in of rondom Den Bosch voor jouw feest of evenement waar de foodtrucks kunnen staan. Vooral in de zomer is een buitenlocatie ideaal. Denk aan een sfeervolle boerderij, een gezellige strandtent, of de prachtige tuinen van een kasteel. Als je van plan bent om in de zomer te trouwen en een foodtruck in Den Bosch te huren, is het raadzaam om ruim van tevoren te reserveren. In de zomer zijn er tal van evenementen en feesten waar foodtrucks worden ingezet, waardoor ze snel volgeboekt raken. Zorg ervoor dat je minstens een half jaar voor je evenement reserveert om teleurstellingen te voorkomen. In de winter zijn er ook schitterende binnenlocaties beschikbaar voor het plaatsen van de foodtrucks. Let hierbij wel op praktische zaken, zoals de afmetingen van de foodtruck, de toegangsmogelijkheden (zoals een roldeur) en eventuele beperkingen op het gebruik van frituur- en bakapparatuur binnen de locatie. 

Onze klanten

Alles zelf regelen of toch catering?

Wij bieden onze foodtrucks aan zonder personeel. Als je echter de catering liever aan ons overlaat zodat jij zorgeloos van je feest kunt genieten en volledig ontzorgd wordt, dan behoort dat natuurlijk ook tot de mogelijkheden. We hebben verschillende arrangementen beschikbaar, variërend van snacks tot een uitgebreid culinair arrangement. Er zijn tal van mogelijkheden wat betreft menu’s. Bespreek je wensen met ons en wij zorgen ervoor dat jouw feest of evenement een groot succes wordt.

Voordat je bij ons een foodtruck huurt, zijn er een aantal zaken om te overwegen. Kijk bijvoorbeeld naar de grootte en capaciteit van de foodtruck om te bepalen of deze geschikt is voor het aantal gasten dat je verwacht. Bekijk ook de specifieke keukenuitrusting en apparatuur van de foodtruck om te zien of deze geschikt is voor het type eten dat je wilt serveren.

Waarom een foodtruck huren zo speciaal is

Het huren van een foodtruck in Den Bosch voegt een bijzonder tintje toe aan jouw bruiloft. Met een foodtruck kun je op een unieke manier gerechten en drankjes, zoals cocktails, serveren, wat zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jouw gasten. Daarnaast fungeert een foodtruck ook als een leuke fotolocatie. Laat jouw gasten samen met hun maaltijd of drankje een foto nemen voor de foodtruck, waardoor je direct een blijvende herinnering aan de dag creëert. Onze foodtrucks zijn te huur voor verschillende periodes, variërend van een dag tot een weekend, of zelfs langer, afhankelijk van jouw wensen en de beschikbaarheid van de foodtruck.