hyfive logo

Foodtruck huren zonder personeel

Foodtruck huren zonder personeel

Een foodtruck huren zonder personeel? Dat is mogelijk bij Hy Five Foodtrucks. Een foodtruck is natuurlijk voor verschillende doeleinden inzetbaar. Uiteraard op feesten en partijen waarbij eten of drinken wordt geserveerd. Met onze foodtrucks heb jij de vrijheid om de catering zelf te regelen een Maar wij kunnen natuurlijk ook de catering verzorgen. Daarnaast zijn onze foodtrucks inzetbaar voor marketing en promotie activiteiten. Zo kunnen onze foodtrucks bijvoorbeeld worden gebruikt als eyecatcher tijdens marketingcampagnes. Maar ook als locatie waar vanuit presentaties, workshops of trainingen worden gegeven.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

google logo

4.7 / 5.0

Gebaseerd op 5 reviews

Waarom een foodtruck huren zonder personeel?

Het huren van een foodtruck zonder personeel biedt vooral voor evenementenbureaus, cateraars en restaurants voordelen, je maakt gebruik van je eigen personeel en door de foodtruck(s) kan je de fantastische sfeer bieden die foodtrucks uitstralen of feest. Op deze manier kun je vertrouwen op de kwaliteit van je eigen eten en mensen om de dienst te verlenen. Zelfs als je al een cateraar hebt of er zelf een bent, is het hebben van de uitstraling van een foodtruck op het terrein gedurende het evenement als decorstuk een belangrijk element.

Onze klanten

Een lege foodtruck huren

Als je uitstekende culinaire vaardigheden hebt,mooie gerechten maakt met veel passie, maar je niet in het bezit bent van een foodtruck om je gerechten uit te serveren is het mogelijk om een lege foodtruck te huren zonder personeel. 

Verschillende modellen foodtrucks

Maar wat voor foodtruck ga je uiteindelijk huren? De meerderheid van de foodtrucks wordt het hele jaar door ingezet bij kleine festivals, bedrijfsfeesten en andere evenementen. Vaak is een foodtruck ingericht op de bereiding van een bepaalde keuken of stijl. Hierdoor is niet iedere foodtruck geschikt voor jouw evenement. Denk hierbij aan een foodtruck die patat serveert wanneer je reclame wilt maken voor een nieuw drankje. De foodtrucks van Hyfive Foodtrucks zijn helemaal naar eigen wens in te zetten. Het is zelfs mogelijk om de foodtrucks te voorzien van je eigen branding.

Voor welke foodtruck kies jij?

Als je op zoek gaat naar een geschikte foodtruck, kom je er al snel achter dat er veel verschillende modellen zijn waar je uit kunt kiezen. De foodtrucks van Hyfive Foodtrucks zijn allemaal van het model Citroen HY. Deze foodtrucks hebben een unieke en karaktervolle uitstraling en zijn dan ook erg geliefd. Onze foodtrucks zijn beschikbaar in verschillende kleuren en materialen.

Je kunt iedere foodtruck ook nog verder versieren of personaliseren met vlaggetjes, leuke hangers, lampjes, noem maar op. Hierdoor maak je de foodtruck wat persoonlijker. Je kunt in overleg de foodtruck voorzien van promotiemateriaal.