citroen hy foodtrucks verhuur

Foodtruck huren

Organiseer je een feest of evenement waarbij je jouw gasten wilt voorzien van leuke gerechten, maar wel op een unieke manier? Een van de populaire opties waar je op dit moment voor kunt kiezen is de foodtruck. Een foodtruck huren is hot en zorgt voor een leuke sfeer, daarnaast beschik je over een complete keuken waarin je zelf de meest heerlijk gerechten kan maken. Met welke kosten moet je rekening houden wanneer je een foodtruck huurt, voor welke feestjes huur je een foodtruck en wat zijn de grootste voordelen? Dat lees je hieronder.

Kosten van het huren van een foodtruck

Een foodtruck huren voor een feest of evenement, wat kost dat precies? Voordat je je verder gaat verdiepen in het huren van een foodtruck, wil je weten wat dit ongeveer kost. De kosten van het huren van een foodtruck hangt af van een aantal zaken. Wat heb je nodig aan apparatuur. Het is vaak voordeliger een foodtruck te huren waar alles in aanwezig is,denk aan een goede frituur, bakplaat, oven, koeling, stromend water. Het grote voordeel, je hoeft dan geen losse apparatuur erbij te huren. Je betaalt dan de huur van de foodtruck, schoonmaakkosten en transportkosten . Geïnteresseerd in het huren van een foodtruck? Vul ons reserveringsformulier in en ontvang een offerte.

Drie voordelen van het inhuren van een foodtruck

Het is een leuk idee om een foodtruck te huren. Foodtrucks doen het leuk op een feest of event. Hier ontdek je de grootste voordelen van een foodtruck huren:

  1. Eyecatcher op je feestje: foodtrucks zijn enorm populair en het is dan ook een goede zet om deze te gebruiken op je event. Het maakt niet uit om wat voor gelegenheid het gaat, een foodtruck is altijd op zijn plek.
  2. Diversiteit in gerechten: je kunt ervoor kiezen om zelf in de foodtruck te staan om de meest heerlijke gerechten te maken, het is echter ook mogelijk om een cateraar in te schakelen. Dat kan voor 50 personen maar ook grote partijen 300 tot 400 gasten. Onze Catering wordt vaak ingehuurd als het gaat om zakelijke events of een bruiloft. Vraag naar de mogelijkheden
  3. Sfeervolle toevoeging: of je de foodtruck nu gebruikt voor marketingdoeleinden of om echt eten uit te serveren, een foodtruck zorgt altijd voor sfeer.

Foodtruck huren voor een feestje: de mogelijkheden

Het huren van een foodtruck biedt volop mogelijkheden. Er zijn dan ook nauwelijks beperkingen in de opties. Organiseer je een zakelijk evenement? Dan is het leuk om een foodtruck te huren waar mensen langs kunnen lopen en lekker iets te eten kunnen halen. Ook op een verjaardag of bruiloft past een foodtruck perfect. Er zijn dus meerdere opties
A) Je huurt een foodtruck zonder personeel en zorgt zelf voor de leuke gerechten en het uitserveren.
B) Je huurt een foodtruck bij ons en wij zorgen voor de volledige catering

Een foodtruck voor elke feestje of evenement

Het maakt niet uit of het gaat om een verjaardag, een groot familiefeest, een bruiloft of een bedrijfsuitje of een zakelijk evenement. Voor ieder feestje is het mogelijk om een foodtruck te huren. Vraag via deze pagina een offerte aan of neem direct contact met ons op via +31 (0) 6 2329 1578 zodat we jou over onze mogelijkheden kunnen adviseren.

Foodtruck reserveren?

Wil je graag een van onze Citroen HY foodtrucks of de Mobiele Bar vrijblijvend reserveren? Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij snel contact met je op!

Heb je nog vragen? Bel ons op +31 (0)6 2329 1578 of stuur een e-mail.

× Chat openen