hyfive logo

Foodtruck Rotterdam

Foodtruck Rotterdam

De laatste jaren zijn mobiele foodtrucks in Rotterdam behoorlijk populair geworden. Je kunt ze zien in winkelstraten, tijdens festivals en op feesten en bruiloften. Een foodtruck is ondanks dat je ze zo vaak ziet toch best wel uniek en zorgen voor een leuke aankleding. Dat komt doordat foodtrucks je veel mogelijkheden bieden om te experimenteren met het menu, niet alledaagse gerechten aan je bezoekers serveren om een gezellige sfeer te creëren. Als gevolg daarvan kun je ze in verschillende vormen vinden, zoals hamburger foodtruck, een cocktail foodtruck, een foodtruck met gezonde keuken, een foodtruck met alleen maar desserts en nog veel meer. Organiseer jij binnenkort een groot feest of een evenement? Overweeg dan om een foodtruck te huren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

google logo

4.7 / 5.0

Gebaseerd op 5 reviews

Een foodtruck huren op jouw eigen feestje in Rotterdam

Je (bedrijfs)feest, evenement, bruiloft, klantendag of andere evenement in de omgeving van Rotterdam zal veel beter tot zijn recht komen door de toevoeging van een sfeervolle foodtruck. Deze foodtruck zelf ziet er al bijzonder uit, maar je kunt de foodtruck helemaal een uniek tintje geven door de foodtruck zelf verder te personaliseren. Denk hierbij aan leuke versieringen, een grappige menukaart of leuke goodiebags die je aan jouw bezoekers mee kunt geven.

Onze klanten

Tips bij het huren van een foodtruck Rotterdam

Als je een foodtruck wilt huren voor jouw evenement, zijn er een paar belangrijke aandachtspunten die zeker niet over het hoofd gezien mogen worden. Hieronder geven wij enkele tips, zodat het huren van een foodtruck in Rotterdam eigenlijk niet fout kan gaan.

Bekijk van tevoren de mogelijkheden van onze verschillende foodtrucks. Elke foodtruck heeft zijn unieke kenmerken en eigenschappen. Hierdoor is er voor elke gelegenheid en evenement een passende foodtruck te vinden.

De foodtruck laten bezorgen en ophalen

Het is helaas niet mogelijk om zelf in onze foodtrucks te rijden. Daarom leveren we onze foodtrucks altijd netjes af op locatie. Eenmaal op locatie is het handig dat de plek waar de foodtruck komt te staan goed bereikbaar is, zodat de foodtruck gelijk neergezet kan worden. Daarna kun je starten met de aankleding van de truck. Zorg er voor dat de foodtruck aan het einde van de dag weer helemaal leeg is zodat wij hem weer mee terug kunnen nemen.

Wel of geen catering huren

Je kunt zelf de foodtruck bemannen om het eten en de drankjes te verzorgen, je kunt een vriend, vriendin of familielid vragen om te helpen, maar je kunt ook kiezen om een cateraar in te huren. Dit is handig als je hier zelf niet druk mee wilt zijn. Onze foodtrucks worden altijd zonder personeel verhuurd, waardoor je zelf de invulling kunt bedenken. Uiteindelijk draait het om wat jij wilt en kun jij bepalen welke maaltijden en dranken er geserveerd gaan worden, met of zonder het inhuren van een cateraar.

Het beste moment om een foodtruck te reserveren