hyfive logo

Mobiele bar huren

Mobiele bar huren

Zoek je een Mobiele Bar waar echt alles in zit? en daarnaast uniek is vanwege de transparante wanden welke gevuld zijn met water!! Zoek niet verder, huur onze unieke Mobiele Bar Bubbels. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een jubileum , bruiloft of een andere feestelijke gelegenheid, onze sfeervolle bar past op elk feest. Wij komen de bar brengen, zetten deze op locatie, sluiten alles aan en het feest kan beginnen. Onze bar kan worden ingezet op kleine feestjes denk aan vijftig personen. Maar ook voor grotere partijen 300 /400 personen is onze mobiele bar (een Citroen HY) geschikt.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

google logo

4.7 / 5.0

Gebaseerd op 5 reviews

Een Mobiele Bar huren met een grote tapzuil welke is voorzien van 8 tapkranen

Onze mobiele Bar bubbels heeft een tapzuil met maar liefst acht tapkranen waar je vier verschillende soorten bier op kan aansluiten. Binnen vijf minuten tap je bier op de juiste temperatuur. Dit is mogelijk door het koelsysteem waarmee de Mobiele Bar is uitgerust. Daarnaast beschikt de bar over vier grote transparante koelingen waar wijn, rose en frisdranken binnen hele korte tijd de juiste temperatuur heeft. Drie grote verdampers die in de koelingen aanwezig zijn zorgen ervoor dat je altijd verzekerd ben van heerlijke koude dranken.

Onze klanten

Een Mobiele Cocktail Bar huren?

Bar bubbels is zeer geschikt om als cocktail bar in te zetten. De bar beschikt over een groot flessen/glazen rek waar alle flessen kunnen staan voor de overheerlijke cocktails. Wij zorgen op jouw bruiloft, event of bedrijfsborrel voor zowel bartenders als bedienend personeel zodat jezelf niets hoeft te doen. Vul onderstaand formulier in en geef duidelijk aan wat je wensen zijn. Wij zorgen dat jouw feest een onvergetelijk feest wordt.

Wat zit er nog meer in als je onze Mobiele Bar huurt?

Naast de bierzuil en de 4 grote koelingen die in de bar aanwezig zijn is er een Actieve Speakerset met Bluetooth aanwezig zodat je jouw muziek kan streamen vanaf jouw mobiele telefoon. Daarnaast is er een MDX mengpaneel aanwezig waarmee je alle ledverlichting die in de bus aanwezig is kan instellen zoals jij dat wilt ( zie bijgaande foto’s). Boek nu onze mobiele bar zodat je verzekerd bent van een zorgeloos feest waar alles tot in de puntjes is geregeld.